چکیده بخش بسیار مهم و تعیین کننده ای از پایان نامه شما است که در ابتدای پژوهش قرار گرفته و اولین برخورد مخاطب با پایان نامه از طریق دو بخش عنوان و چکیده خواهد بود. معمولا چکیده یک محتوای بین 250-300 کلمه ای از پایان نامه است که مفاهیم مهم و اصلی تحقیق در آن خلاصه می شوند. مواردی از قبیل بیان مسئله، روش تحقیق و نتایج از مهمترین موضوعاتی هستند که به شکل کوتاه و مختصر در چکیده پایان نامه مطرح می شوند. نگارش دقیق و اصولی چکیده این امکان را برای شما فراهم می کند تا بتوانید تاثیر مثبتی در مخاطب ایجاد کرده و وی را ترغیب به مطالعه ادامه پایان نامه کنید. چکیده به همراه عنوان معمولا خلاصه ای از کل پایان نامه دانشجو را تشکیل می دهند و زمانی که مخاطب آن را مطالعه می کند باید بتواند درک درستی از فرآیند و دستاوردهای پایان نامه پیدا کند. بنابراین باید سعی کنید محتوای این بخش را کاربردی، شفاف، بدون استفاده از کلمات، اصطلاحات و جملات مبهم و ساده نگارش کنید تا افراد و مخاطبان بتوانند به درستی با آن ارتباط برقرار کنند. برای نگارش چکیده خوب باید این فاکتورها را در زمان نگارش رعایت نمایید:
- خانه /
- شرح خدمات /
- پایان نامه ارشد و رساله دکتری /
- شبیه سازی(آموزش نرم افزار) /
- پایان نامه ارشد و رساله دکتری /
- راهنمای نگارش چکیده خوب برای پایان نامه
راهنمای نگارش چکیده خوب برای پایان نامه
- توضیحات
- بازدید: 15267
معرفی و آموزش نرم افزار
ونسیم
فصل اول: مقدمه
Vensim یک ابزار مدلسازی بصری است که به شما این امکان را میدهد تا مدلهای سیستمهای پویا را مفهومی کنید، مستند کنید، شبیهسازی کنید، تحلیل کنید و بهینهسازی نمایید. Vensim راهی ساده و انعطافپذیر برای ساخت مدلهای شبیهسازی از نمودارهای چرخه علّی یا نمودارهای موجودی و جریان فراهم میکند.
با اتصال کلمات به یکدیگر از طریق پیکانها، روابط میان متغیرهای سیستم وارد شده و بهعنوان ارتباطات علّی ثبت میشوند. این اطلاعات توسط ویرایشگر معادله برای کمک به تشکیل یک مدل شبیهسازی کامل استفاده میشود. شما میتوانید مدل خود را در طول فرآیند ساخت آن تحلیل کرده و به علل و استفادههای یک متغیر و همچنین حلقههای درگیر در آن متغیر بپردازید. زمانی که مدل شبیهسازی شدهای ساختید، Vensim به شما این امکان را میدهد که بهطور کامل رفتار مدل را بررسی کنید.
فصل دوم: رابط کاربری ونسیم
ویژگیهای اصلی
Vensim مجموعهای از ابزارها را فراهم میآورد که برای ساخت، اجرا و تحلیل مدلها استفاده میشوند. پنجره اصلی Vensim، میز کار (Workbench) است که همیشه شامل نوار عنوان (Title Bar)، منو (Menu)، نوار ابزار (Toolbar) و ابزارهای تحلیل (Analysis tools) میباشد. هنگامی که Vensim یک مدل باز داشته باشد (همانطور که در زیر نشان داده شده است)، ابزارهای طراحی (Sketch tools) و نوار وضعیت (Status Bar) نیز ظاهر میشوند.
استاتا
فصل اول: مقدمه
مقدمه
Stata یک نرمافزار تحلیل داده است که به ما این امکان را میدهد تا طیف وسیعی از تحلیلهای آماری را انجام دهیم. Stata را میتوان با استفاده از منوی کشویی آن یا با نوشتن دستورات بهطور مستقیم در پنجره فرمان استفاده کرد. دستورات Stata ساده و قابل فهم هستند. به همین دلیل، تحلیل دادهها با نوشتن دستورات در میان کاربران محبوبتر است. این دستورالعمل بهطور خاص بر استفاده از دستورات Stata برای تحلیل دادهها تمرکز دارد.
این دستورالعمل برای دانشجویان، پژوهشگران جوان و اساتید نوشته شده است. این دستورالعمل بیشتر از یک درک پایهای، تکنیکهای تحلیل آماری دادههای مرتبط با پژوهشهای علوم انسانی و اقتصادی را فراهم میکند. این دستورالعمل بر اساس نسخه 12و 13 Stata نوشته شده است. نسخههای بالاتر و پایینتری از Stata وجود دارند. دستورات Stata بهطور کافی مشابه هستند و کاربران میتوانند از این دستورالعمل برای نسخههای بالاتر و پایینتر استفاده کنند. نسخههای جدیدتر عمدتاً برای تکنیکهای پیشرفتهتر و بهتازگی توسعهیافته هستند.
استاتا- بخش سوم: مبانی Stata
در این بخش، ما به برخی از عملکردهای پایهای مربوط به استفاده از برنامه Stata، مانند فایلهای Stata، نحوه نوشتن دستورات و دیگر موارد میپردازیم. قبل از اینکه به تحلیل دادهها بپردازیم، مهم است که این مسائل پایهای را بدانید.
فایلهای Stata
Stata به طور کلی سه نوع فایل تولید میکند یا با آنها کار میکند. اینها عبارتند از:
فایل دادهای: فایل دادهای شامل دادههایی است که برای تحلیل در Stata استفاده میشوند و پسوند آن ".dta" است.
فایل خروجی: فایل خروجی شامل نتایج تحلیل دادهها و دستورات است. این فایل همچنین "فایل لاگ" نامیده میشود و پسوند آن میتواند ".smcl" یا ".log" باشد.
استاتا- فصل دوم: تولید فایل های داده
مانند سایر برنامههای تحلیل داده، Stata برای تحلیل دادهها نیاز به خواندن یک فایل داده دارد. بنابراین، ضروری است که یک فایل داده ایجاد شود یا آن را از برنامههای دیگر وارد Stata کنیم. فایلهای داده میتوانند توسط Stata تولید شوند، اما این کار به طور رایج انجام نمیشود. محققان معمولاً فایلهای دادهای که در برنامههای دیگر ایجاد شدهاند را به فرمت Stata تبدیل یا وارد آن میکنند. فایلهای دادهای که در برنامههای دیگر ایجاد شدهاند، به راحتی میتوانند به فرمت Stata برای تحلیل تبدیل شوند. در این فصل، ما نحوه تولید یک فایل داده در Stata را بررسی خواهیم کرد.
فصل 1: مقدمه
EViews چیست؟
EViews یک نرمافزار پیشرفته برای تحلیل دادهها، رگرسیون و پیشبینی است که بر روی سیستمهای مبتنی بر ویندوز اجرا میشود. با استفاده از EViews میتوانید بهسرعت یک رابطه آماری از دادههای خود توسعه داده و سپس از آن رابطه برای پیشبینی مقادیر آینده دادهها استفاده کنید. حوزههایی که EViews در آنها بسیار مفید بوده عبارتاند از: تحلیل و ارزیابی دادههای علمی، تحلیل مالی، پیشبینیهای کلان اقتصادی، شبیهسازی، پیشبینی فروش و تحلیل هزینهها.
EViews نسخهای جدید از مجموعه ابزارهایی برای پردازش دادههای سری زمانی است که در ابتدا در نرمافزار Time Series Processor برای کامپیوترهای بزرگ توسعه یافته بود. نسخه پیشین EViews نرمافزار MicroTSP بود که اولین بار در سال 1981 منتشر شد. اگرچه EViews توسط اقتصاددانان با تأکید بر تحلیل سریهای زمانی توسعه یافت، طراحی آن به گونهای است که کاربرد آن محدود به سریهای زمانی اقتصادی نیست.
دانلود نسخه 13 نرم افزار ایویوز - آموزش ویویویی ایویز - آموزش ایویز
شبیه سازی
دانشجویان رشتهی مهندسی و بسیاری از رشتههای فنی و حتی برخی از رشتههای علوم انسانی، در فرآیند نگارش پایان نامه و یا حتی قبل از آن، به دفعات با واژهی شبیه سازی (Simulation)برخورد داشتهاند.شبیه سازی یا Simulation، همانطور که از عنوان آن مشخص است، به دنبال طراحی مدلی مشابه سیستم واقعی است که این امکان را برای محقق فراهم میکند که عملکرد سیستم طراحی شده را در ابعاد کوچکتر و آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار دهند و نتایج آن را بررسی نمایند. در حقیقت شبیه سازی همان طراحی الگو برگرفته از یک سیستم واقعی برای سنجش و ارزیابی موفق بودن یا نبودن یک پروژه در مقیاس بزرگتر است.
شبیه سازی (Simulation) فرآیند تقلید یا همگون سازی شرایط اجرایی یک سیستم یا پروژه در محیط کنترل شده است. مفهوم شبیه سازی در بسیاری از زمینه ها از قبیل تکنولوژی، بهینه سازی، ایمنی مهندسی، تست کردن سیستم های امنیتی، آموزش و بازی های آنلاین مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از رایج ترین نمونه های شبیه سازی (Simulation) در رشته کامپیوتر انجام می شود که شخص پژوهشگر پس از طراحی یک مدل آن را در محیط سیستم اجرا کرده و شبیه سازی می نماید. حتی در رشته های علوم اجتماعی و یا اقتصاد نیز مدل های علمی طراحی شده توسط محققان در محیط کنترل شده تست شده و نتایج آن در واقعیت تعمیم داده می شود.
شبیه سازی روشی است که به وسیله ی آن یک تجربه ی مصنوعی یا فرعی ایجاد می شود که فراگیر را در فعالیتی درگیر می سازد که شرایط زندگی واقعی را بدون پیامدهای خطرناک یک موقعیت واقعی منعکس می سازد. در واقع شبیه سازی تقلید کردن یا مشابه سازی یک نظام واقعی است، به طوری که ما بتوانیم آن را جستجو کنیم، تجربیاتی را در آن انجام دهیم و قبل از اجرا کردن، آن را در جهان واقعی، درک کنیم.در واقع شبیه سازی تقلیدی از یک سیستم یا یک پدیده طبیعی در محدوده آزمایشگاه و محیط آزمایشی است. شبیه سازی در واقع تقلید از یک نظام واقعی زندگی است، به طوری که ما در آن می توانیم جست و جو کرده و تجربیاتی به دست آوریم و قبل از اجرا کردن آن در جهان واقعی، آن را درک کرده و از ابعاد مختلف مورد تحلیل قرار دهیم.